[2011aug] De laatste bouwdag

Dag lieve volgers, de Hollandse avond was gisteren. Het was een erg gezellige avond. Er waren veel gasten, we hebben samen gegeten, echt Hollands! Hutspot met worst, pannenkoeken, salade en vlaflip. Ook hebben we het spel: ‘Ik houd van Holland’ gespeeld. De teams waren erg aan elkaar gewaagd.

Vandaag is onze laatste bouwdag, dat is ook wel te merken. De vermoeidheid slaat toe, het vroege opstaan begint toch wel op te breken. De laatste klussen moeten worden gedaan, zoals: Vloer leggen, het terrein moet worden opgeruimd, het hek moet worden gelast en de laatste hand wordt gelegd aan het schilderwerk. Ook het kinderwerk wordt afgerond, we bakken pannenkoekjes voor ze. Er gaan er meer dan 200 doorheen! Het is een feestelijke afsluiting

De voorbereidingen worden getroffen voor de Bonte avond, het wordt vast één en al gezelligheid. Morgen vertrekken we vroeg naar de bouw, om het gebouw op te leveren. Daarna zullen we naar Hartbeespoortdam gaan en de markt bezoeken. Wij gaan nog even volop genieten en we zien jullie vrijdag om 10.30 uur op Schiphol! Lieve groet van ons allen!

Peter v/d S: Dag lieve luisteraars, Het gaat hier prima, we bereiden ons voor op de terugreis. Hoop jullie snel weer te zien. Had je van fiets gewisseld Rink? Doei

Darinde: Dag lieverds! gister shackbezoek gehad en wat heftig! Heb wel even een emotionele klap gehad.Daarbij kwam ook nog dat tijdens een feest er mensen zijn geweest die mijn camera hebben gejat dus ben een deel van foto’s kwijt! dik balen! Morgen weer terug! wel jammer maar toch wel lekker! tot snel! Bedankt voor de berichtjes! Kusjess!!!+

Anke: Hoi lieve schatjes in Nederland, met mij gaat het opperbest, bedankt voor de velen berichten!! Vandaag afscheid genomen van kindjes, dat was nie chill nie. Camill, ik kan geen grappen bedenken zonder jou! IK mis jullie allemaal wel en ik kan niet wachten om jullie te knuffelen 😀 Maar, hier zijn ook genoeg knuffelmaatjes, haha. Faatie, cool dat u zelfs op uw werk berichtjes stuurt! Dikkekuuuuuuus!

Rik T: hoi allemaal, ik moet eerst even zeggen dat ikmnog niet veel zin heb om naar huis te gaan maarja aan alle leuke dingen komt een eind. gister met op shack bezoek geweest en dat was wel even moeilijk. maar verder alles goed. en oohwja pap ik hoop op een grolsch beugel op schiphol! 😛 tot snel

Diran: He iedereen! Vandaag was het een zware dag we hebben keihard door gewerkt om het meeste werk af te krijgen alles tegelijk gedaan vandaag (in afrika gaat niks vanzelf). Gisteren was het ook een heftige dag in de townshib van swartruggens. Morgen weer terug…

Karin: Hai Allemaal, zoals jullie lezen beginnen we allemaal moe te worden. Ondanks dat verloopt het prima. ‘k Zie er wel naar uit om weer naar huis te gaan. Genieten met mijn gezinnetje en vertellen over de reis. Luv you all & hele dikke kus voor Willem, Jeltje & Sietske

Marsha: Ik geniet echt van jullie berichtjes! Top! Heb het hier nog geweldig naar m’n zin. Vandaag afscheid genomen van de kindjes. Ik ga ze echt missen! Raar idee dat ik hier volgend jaar niet meer ben. Tot vrijdag! Dikke kus

Emma: Lieve allemaal, het is top hier! tot vrijdag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLDutch