[2011aug] Swingen in de kerk

Een rustige maar toch ook levendige zondag. Deze zondag is het helaas weer niet uitslapen. Maar daar staat wel iets leuks tegenover. Een bezoek aan de “zwarte” kerk. Eerst rijden we langs Oom Koos om hem op te pikken, ook Truia (zijn huishoudster) gaat met ons mee. Wanneer je daar aan komt is het feest gelijk in volle lang. De kerk is eigenlijk een soort grote shack, een groot contrast met vorige week. We krijgen een warm welkom en genieten van de muziek, preek en lieve mensen. Normaal duurt een dienst rond de drie uur, maar vandaag hebben we geluk, na ruim twee uur staan we weer buiten. Op de terugweg nog even op bezoek geweest bij Shalom, het verblijf van Koos en Willemien! Ontzettend leuk om daar rond te lopen, zeker voor de mensen die daar voorgaande jaren zijn geweest.

Naast het bezoek aan de kerk, is het een echte rustdag. De hele middag en avond lekker niks doen. De één loopt een rondje door de prachtige omgeving, de ander springt op de trampoline, of geniet van de Afrikaanse zon en weer een andere speelt een spelletje of doet gewoon lekker helemaal niks.

Klarissa: Hoi lief thuisfront! Echt heerlijk om berichtjes van jullie te krijgen. Ze zeggen dat ze mij nog nooit zo hebben zien smilen.. =) Een (opr)echte glimlach van oor tot oor en dat allemaal door jullie berichtjes! Ik GENIET nog steeds en heb idd geen zin om naar huis te gaan PJ =P Maar wel zin om jullie allemaal weer te zien en alles in geuren en kleuren te vertellen! Ben benieuwd naar de nieuwe tafel, thnx Simoon! Zorg je nog even voor mijn PEUdoosje mam? Zie ik jou op Schiphol pap? (En rest?:P) Ke a go rata!

Senne: lieve pap, man en rest wat is het hier fantastisch! Ik geniet heel erg maar ben wel aardig toe aan slaap 😛  jaaa de kindjes zijn super lief! Neem er 1 mee XD. Gister op Safari geweest! Het was echt vet! Veel mooie dieren gezien! En echt tof om door zo’n park te rijden!. Haha wouter! Oke top!:) ook heel erg bedankt voor Julie leuke berichten!. Het is echt super leuk om Jullie  berichten te lezen!  Goede trug reis gehad?? Heel veel plezier nog deze week! Ke a go r ta dikkekus senne ( willen Julie ook tegen maarten zeggen dat ik het gaaf heb?)

Sharon: Lieve Allemaal, Hier alles helemaal goed, volop aan het genieten van de laatste dagen. Gaat veel te snel! Pap&Mam, zusjes hoe is de vakantie? Vermaken jullie je? Thaam, bedankt voor je lieve berichtjes! Mariek, ik ben trots op je! In een keer! Geniet van Smash en alle kinderen! Walthie, genoten van de laatste dagen met Naveck en Madeleine? Ik denk aan je, hou van je en tot snel! Liefs voor jullie allemaal! Kus, Ron

Mathijs: Dumela lieve mensen en in het bijzonder pap, mam en mijn lieve broertjes Thomas en Stefan. Ik geniet volop van Afrika, maar denk wel aan jullie hoor, Nog 4 volle dagen hier en dan vrijdag weer aankomen in Nederland, eigenlijk helemaal geen zin in, is veelste leuk hier! Het weer nog steeds top hier en de sfeer in de groep goed. Ik ga nog wat dagen genieten, fiks werken en kleine kindjes vermaken! Tot vrijdag. Dikkekus Mathijs.

Eline: Hallo lieve thuisblijvers, het is hier nog steeds helemaal geweldig en super mooi,niets om jullie zorgen over te maken dus, tot snel! (Jenny, ik lijk officieel op je, met de groetjes van koos).

Bob: Lieve mensen in Nederland! Het is geweldig hier! Er is zoveel om van te genieten de overweldigende natuur en de prachtige mensen hier in Zuid-Afrika. De komende dagen gaan we nog even hard aan de slag met alles wat er nog moet gebeuren. Het wordt dus nog even hard werken maar daar zijn we natuurlijk voor gekomen. Tot vrijdag! Ke a go rata!

Popke: Genieten jullie nog een beetje van de vakantie allemaal? Ik kom al weer bijna terug, heb nog even geduld dan zie ik jullie weer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLDutch