[2011aug] Bloed, zweet en tranen (update)

Die tweede dag is toch best wel zwaar! Wat gaat die wekker ontzettend vroeg en wat is er weer een hoop te doen op zo’n dag!

Het kinderwerk is super! De kinderen zijn zo enthousiast en spelen graag kat en muis en allerlei andere leuke spelletjes! Ook het knutselen vinden ze prachtig net als de Bijbelverhalen waar ze ademloos naar luisteren/kijken. Als wij naar huis willen zijn ze niet weg te slaan! Ze blijven komen en willen heel graag met je spelen!

Op de bouw doen we veel verschillende klussen. Heel veel beton moet er worden gestort, het terrein moet worden schoongemaakt van glas en andere rotzooi  en de hekken moeten worden geschilderd.

Eindelijk zijn we begonnen met shackrepair!!! Het is ontzettend dankbaar werk om de mensen hier te helpen. We hebben van de eerste shack het dak gesloopt en er een splik splinternieuw dak op getimmerd. Ook is de vraag van de mensen hier gekomen om muurschilderingen te maken in het Irtalengebouw. Hiervoor zijn de schetsen goedgekeurd en kunnen we er morgen mee beginnen.

Bij Antoinette knuffelen we natuurlijk eerst de kinderen plat! (om dat vervolgens stiekem de hele dag te doen!:) De trap voor de school is bijna af, maar liefst drie treden. Verder schiet de bouw aan de overkapping nu op, de palen van de overkapping staan al overeind. Dit alles kost ons het nodige bloed, zweet en de tranen. But it’s more than worth it!

Senne: Heey allemaal! wat leuk al jullie berichten. met mij gaat het prima! en hier is het fantastisch! Heerlijk die kleine kinderen en het harde werken maar wel weer erg vroeg opstaan! En die milipap is echt vies! Ging bijna over me nek! Mooi om te horen dat het daar goed gaat! Haha tja Wouter had ik al verwacht beetje jammer 😛 hoe is het trouwens op het werk?? druk? heel veel plezier nog op julie vakantie! kusjes  Senne (ps Tom ik moet je een kus sturen van tamar)

Mathijs: Hallo thuisfront. Leuk dat jullie meeleven via de site. Ik heb het prima naar mijn zin hier!! Ik geniet van al het moois dat Zuid-Afrika, ondanks de armoede, te bieden heeft. Het werk is super om te doen en de groep is top!!! Tot snel. Liefs Mathijs

Klarissa: Hoi lieve allemaal! Bedankt voor jullie lieve berichtjes!! Heel tof om te lezen! Ik ben weer ‘thuis’, het is heerlijk hier! De kids, de bouw, bekende Afrikaanse gezichten, de groep; IK GENIET! =)

Popke: Hoi allemaal, kusjes aan Margriet, Iris, Roos, Lieske en Roan en alle anderen een hartelijke groet uit Zuid-Afrika!

Eline:
Lieve Maarten, Jenny, paps en mams, het is hier heel erg mooi en ik vermaak me prima. Maarten, nog een keer gefeliciteerd!! Ik hou van jullie en tot later….

Sharon:
Lieve Pap en Mam, zusjes en Walthie. Hier alles oké, Genieten! bedankt voor jullie lieve berichtjes, Ook jij lieve Mariek, Ik vind je lief! Doet me goed 🙂 Vakantie leuk? alles goed in Zeewolde? Ik denk aan jullie, Pap,mam,omie en raach fijne vakantie nog! Thaam, je bent lief en Walthie ik hou van je! xxx Ron

Bob: Hé lieve familie!! Hoe is het daar in Nederland? Ik hoorde dat het goed weer was bij jullie, lekker hoor! Hier is het geweldig! Ontzettend leuke groep met veel plezier en goede gesprekken! Het werken is super om te doen! Liefs Bob

 

Update 03-08-2011 14.45: De foto’s zijn binnengekomen! Het volgende verslag zal waarschijnlijk morgenmiddag verschijnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

nl_NLDutch