[2011aug] Naar de kerk

We staan op om half 8. Om 9 staat de bus klaar om te vertrekken. Helaas begeeft het oude vertrouwde busje het en kunnen we niet vertrekken. Na een half uur wachten komt er een andere bus waar we mee kunnen vertrekken naar de kerk. Zuid-Afrikaans is prima te volgen als ze langzaam praten, maar tijdens de dienst gaat dit wel erg snel. De dominee is zo aardig om de Bijbeltekst voor ons te vertalen in het Nederlands, zodat wij het allemaal kunnen begrijpen. Na de dienst hebben we kennis gemaakt met jongeren van die kerk, we zingen samen Nederlandse en Zuid-Afrikaanse opwekkingsliederen. We hebben daar heerlijk genoten van gebak en na veel liedjes gaan we weer op weg naar huis.

‘s Middags kunnen we lekker ons eigen ding doen. We gaan lekker luieren aan het zwembad. Hoezo luxe?! Het water daarentegen is wel erg koud. Een aantal van ons gaat een wandeling maken door de omgeving. Geen winterleeuwen tegen gekomen helaas! We komen terug van de wandeling en zien dat de waterleiding van de buis lag, deze werd door Rik T. en Peter van de Stroet weer gemaakt, een mooie opwarming voor het echte werk straks! Het eten wordt prima verzorgd. Het is erg lekker. We kijken allemaal uit naar morgen om aan het echte werk te beginnen, de roosters zijn gemaakt dus we zijn er helemaal klaar voor!

Darinde: Het gaat super goed hier! Heel indrukwekkend allemaal en heel mooi hier! Heb erg zin in het werken en de lieve kindertjes! Mis jullie allemaal en denk aan jullie!!! leuke berichtjes van jullie! xxveelliefde

Rik T.: Hoi familie! Is echt gaaf hier. Al veel gezien maar heb nu wel zin om iets te gaan doen voor die mensen hier. Morgen mag ik bouwen heb er veel zin in! groetels!

Ka: Lieve Willem, Jeltje & Sietske (en iedereen die ik vergeet), ik geniet nog steeds van het mooie Zuid-Afrika. Maar morgen gaan we de andere kant beleven. Bouwen, kinderwerk en shacks reparen in de sloppenwijk. Zier er erg naar uit om mijn handen uit de mouwen te steken! Liefs, Mama & Ka

Peter van de Stroet: Hee allemaal, behalve het feit dat de frituurpan hier ontbreekt, is het echt super! Tschüsch! (ps. Jos heeft het licht gezien)

Marsha: HOooi! Ik heb niet het gevoel dat ik ben weg geweest. Het is hier weer fantastisch. Geniet lekker hier. Ik kijk onwijs uit naar het knuffelen van die lieve kindjes. Kussss

Emma: Hoooooi. het is hier super, snachts alleen een beetje koud. voor de rest lekker! morgen bouwen, nu nog lekker chillen. liefs en een hele dikke zoen voor Jeroen. het rijmt ook nog es.

Diran: He familie, vrienden en Jannette! Het is hier super gezellig en deze dagen hebben we al volop genoten van de zon. (zo’n 25 graden) genieten dus!! liefs Diran, (en een dikke kus voor Jannette)

Anke: Lieve allemaal, ik geniet enorm! Mis jullie al, zie weinig sprinkhanen. Heb al lieve kindjes geknuffeld. Groep is fantastisch! En dit schrijf ik allemaal vanuit een bubbelbad! Dikke kus Anke

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLDutch