Jongeren veilig aangekomen

Na een lange en vermoeiende reis is de groep vannacht om 02.30 uur veilig aangekomen in Koster.

Vandaag staat er een bezoek aan Shalom op het programma. Op dit landgoed verbleven onder andere de jongeren- en volwassenengroep van vorig jaar. De jongeren zullen hier een markt bezoeken en de inwoners van het plaatsje Swartruggens ontmoeten.

Het zal waarschijnlijk nog wel even duren voor het eerste dagverslag op de website verschijnt. Tot die tijd zullen we het dus moeten doen met beelden van vorig jaar. Wouter Stuivenberg en Rik van de Wijngaard, beide deelnemers aan de jongerenreis van 2010, hebben mooie videoverslagen gemaakt van deze reis. Deze video’s zijn hier onder te bekijken.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLDutch