Jongeren onderweg naar Zuid-Afrika

Vandaag is het zo ver: de jongerengroep vertrekt met SHIB naar Zuid-Afrika. De voorbereidingstijd ligt achter hen en de reis gaat nu echt beginnen.

Hanneke, Marthe, Dirk, Darinde, Esther, Senne, Robert, Thirza, Emma, Tim, Sharon, Tamar, Anke, Mathijs, Jos, Peter, Rik, Bob, Sjoerd, Rik, Eline, Wilger, Marleen, Diran, Irene, Klarissa, Peter, Leanne, Koos, Marsha, Louise, Frans, Popke, Karin, Gerda en Dirk zijn inmiddels opgestegen van Schiphol en onderweg naar Johannesburg, waar ze rond 21.30 uur zullen landen. De vlucht is live te volgen via deze link.

Tijdens de reis wordt er via deze website een blog bijgehouden waardoor alle belevenissen van de groep te volgen zijn. Het is de bedoeling dat elke dag een stukje met foto’s geplaatst wordt (als de internetverbinding in Zuid-Afrika werkt). Op deze stukjes kunnen lezers in Nederland reageren, en deze reacties worden een dag later in Zuid-Afrika gelezen. Reacties zijn altijd welkom, het is erg fijn om iets te vernemen van het thuisfront.

Update 21.45 uur: De groep laat per sms weten veilig geland te zijn op OR Tambo Airport in Johannesburg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

nl_NLDutch