Uitzwaaiavond jongerenreis

Op vrijdag 29 juli vertrekt de jeugdgroep met SHIB naar Zuid-Afrika.

De deelnemers zijn:
Hanneke Leeuwestein, Marthe van de Stroet, Dirk van Vliet, Darinde Smit, Esther van der Wal, Senne Smid, Robert van de Pol, Thirza van Hoek, Emma Boonstra, Tim van Drie, Sharon Gelderblom, Tamar de Graaf, Anke de Vries, Mathijs Gijsbertse, Jos de Vries, Peter van de Stroet, Rik Tigelaar, Bob Baan, Sjoerd van Ee, Rik Wijngaard, Eline Berends, Wilger Riezebosch, Marleen Mijnarends, Diran Knopper, Irene Pater-Verhoeven, Klarissa van den Brink, Peter Smit, Leanne Nieland, Koos Tadema, Marsha van Leuteren en Louise Heek.

De leiding bestaat uit: Frans van de Stroet, Popke Hooghiemstra, Karin Kreihn, Gerda Kruitbosch en Dirk van den Brink.

De afgelopen tijd is een tijd van voorbereiding voor de jongeren en de leiding geweest. Met regelmaat een vergadering, een voorbereidingsweekend, acties om geld in te zamelen, etc. De datum van vertrek komt nu dichtbij.

Weblog
Tijdens de reis wordt er via deze website een blog bijgehouden waardoor alle belevenissen van de groep te volgen zijn. Het is de bedoeling dat elke dag een stukje met foto’s geplaatst wordt (als de internetverbinding in Zuid-Afrika werkt). Op deze stukjes kunnen lezers in Nederland reageren, en deze reacties worden een dag later in Zuid-Afrika gelezen. Reacties zijn altijd welkom, het is erg fijn om iets te vernemen van het thuisfront.

Uitzwaaiavond
De avond voor vertrek, donderdagavond 28 juli, is er een uitzwaaiavond voor familie, vrienden en bekenden. Op deze avond zal wat worden verteld over de reis en het project, is er de gelegenheid
om afscheid te nemen en de jongeren succes te wensen en zal een zegen worden gevraagd over de reis. Iedereen is van harte uitgenodigd! Aanvang 19.30 uur in de Gereformeerde Kerk (vrijgemaakt)
“De Burcht”, Van Schothorststraat 24 in Barneveld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLDutch