2010okt-groep vertrekt bijna …

Op 15 oktober vertrekt er weer een groep vrijwilligers naar Swartruggens en Borolelo in Zuid-Afrika om verder te bouwen aan de schoollokalen waar de jeugdgroep deze zomer aan is begonnen. Dit keer 16 gedreven mensen die er voor die ander willen zijn.


2010okt

De doelstelling is om het dak erop te gaan zetten en mogelijk een start te maken met de verdere afwerking. Daarnaast zal deze groep onderhoud gaan doen aan de speeltuin bij het Immanuel Hope Centre in Reagile. Deze speeltuin is in 2007 gebouwd en kan na ruim 3 jaar wel wat onderhoud gebruiken met het intensieve gebruik dat er van wordt gemaakt.
Natuurlijk wordt ook aandacht gegeven aan de ergste nood in de township Borolelo door aan de slag te gaan met shack-repair en persoonlijke bezoekjes. Daarbij komen de vrijwilligers natuurlijk niet met lege handen.

  • Title here
  • Title here
  • Title here
  • Title here
  • Title Here
  • Title here

De groep is er klaar voor. Op 25 september waren alle deelnemers aanwezig op de instructiedag in Wekerom. Ze waren te gast bij Ecofields. Een prachtige lokatie, waar de laatste informatie werd verstrekt, de deelnemers elkaar beter leerden kennen in de GMG’s en sportief bezig waren met een paar teambuildingsactiviteiten. Een geslaagde dag met droog weer op de momenten dat we dat nodig hadden. Op deze dag kregen we ook vanuit het bestuur te horen wat de definitieve opdracht is. Ook kreeg de groep een bemoediging mee van onze Heer. De vertrektijd is nl. zo vroeg dat een uitzwaai-avond er deze keer niet in zit. De groep vertrekt ’s nachts om 03.00 uur vanaf parkeerterrein de Vetkamp in Barneveld. Dus als u niet kunt slapen …… kom even zwaaien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLDutch