[2010aug] Persoonlijke berichtjes…

Ja hoor! Het is dan toch eindelijk echt gelukt om vanuit Zuid-Afrika verbinding te maken met het wereldwijde web! Hier onder is van iedereen een persoonlijk berichtje te lezen… Vanavond om 20.00 uur volgt het verslag van afgelopen zondag met een paar eerste foto’s.

Martijn: Lieve thuis hier alles helemaal lekker enorm genieten van natuur en elkaar! Me knie werkt niet mee dus moet sommige dingen laten! hoe is het daar?
hoe gaat het met evelien ?? drukkie Martijn

Anke: Dag lieve allemaal, het is weer helemaal super hier! Een en al genieten, voelt allemaal weer zo vertrouwd! Super leuke groep. Pap & mam, hopelijk hebbben jullie het super gehad 🙂 Tot over 2 weken allemaal, dikkekus!

Henko: Dumela thuisfront! Ben weer helemaal thuis! 😉 Nog steeds genieten geblazen hier. @Suus Baie, Baie dankie vir jou mooie brief! 😀

Marieke M: Lieve schatjes! Ik ben weer helemaal op mn plek! Alles gaat super en het is hier gewoon optimaal genieten. Hou van jullie!!

Annemarieke: Hoi lieverds! Ik heb hier de tijd van m’n leven en geniet volop! way better than i could ever imagine! Kijk m’n ogen uit! De groep is super! Ik hoop dat ‘t met jullie ook allemaal goed gaat ! dikke knuffel en heel veel liefs!

Sharon: Lieve Allemaal, Alles gaat goed hier hoor, het is hier indrukwekkend en we hebben een goede maar vermoeiende reis gehad. Het weer is heerlijk en we hebben een rustig en gezellig weekend gehad, morgen aan de bak! ik hoop dat alles daar ook goed gaat, ik mis jullie en Walthie ik hou van jou! Liefs ron!

Jaap: Lieve Annie, kinderen en allemaal. Ik word hier prima opgevangen en jeugd vangt me op zoals ik hen ook doe. De sfeer is prima en met God zal het lukken! Inmiddels ben ik gewond. Had ik maar niet moeten rugbyen op zondag. Dus rust vinden op mn stille plekje op Sjalom.

Job: Margret & David en de rest het is hier weer als vanouds lekker weer een echt afrika,geniet van jullie vakantie doe ik het ook. liefs en knuffel mij!

Sarah: Lieve allemaal, hier alles goed. Heerlijk weer, en een geweldige groep, veel te zien, eigenlijk te veel zo in een keer. Wel een vermoeiende reis gehad, maar nu heerlijk in de zon! Morgen beginnen we met werken dus ik hoop op het goede:)! Een knuffel & veel liefs van mij & een kus voor Fe.

Camille: Suus, sms ff degene-die-je-tegen-me-gezegt-had-die-zijn-telefoon-niet-mee-had-mogen-hebben je postcode ok? niet zeiken, geen vragen, gewoon doen. tis hier heerlijk, en ik heb schilderijen gekocht!!

Marsha: Hooii, het is hier weer geweldig! Super lekker weer en een hele leuke groep. Vrijdag middag al even langsgeweest bij Antoinette, het is zo gaaf geworden! Fijne vakantie nog. Kus Marsha

Anne: Het is hier onbeschrijvelijk, pap & mam ik denk dat ik nog wat langer blijf 😉 We hebben het hier veelte goed op shaloom, en een super groep!

Cornelie: Lieve allemaal, het is weer genieten als vanouds. Voelt als thuiskomen, en Willemien vond het cadootje super! Rik en ik genieten, en we zijn een super muziekgroep, ik geniet van het samen zingen! Tot over een jaar, lieve groetjes, en Stef ik mis je hier!!!

Marleen: Hee thuisblijvers, Het is super om hier weer te zijn, mooier als ik had gehoopt!! Bijnageenspinnen! DikkeKus&knuf. (misjou!!)

Rik: Lieve iedereen, het is hier, hoe cliche, suuper! Erg leuke groep, het land zelf is prachtig! Morgen hard aan het werk, heb er erg veel zin in! Kinderen zijn knuffels 😀

Tom: Hey dudes, lekker weer hier! rijbewijs al binnen? ik ben al in Oostenrijk geweest (gevlogen dan), als het weer en sfeer zo blijft dan kom ik niet trg! laterz.

Erica: Heeey schatjes! Het gaat hier echt top! Ik ben erg aan het genieten, komt helemaal goed hier, maak je maar geen zorgen.. liefs,(L)

Berdine: hoi allemaal,gaat goed! het is heel mooi hier! al veel dingen gezien!! egt heel ander leven hier.  vandaag(ma) lekker beginnen met de bouw & kinderwerk. groetjes, kus voor ruben.

Lucy: dag leuke mensen!Het is hier perfect, onbeschrijvelijk. geen zorgen over mij want alles gaat goed! hoop ook met jullie. heb het enorm naar me zin en voor je het weet ben ik weer terug!!

Bas: Heeee Tuisblijvers! Hoe is ‘t weer daar? Hier is het echt ondragelijk! Beetje zonnen in 23 graden!!!! niet normaal zeg! naja hoop dat jullie het beter hebben! Groetjes from South-Africa

Sjoerd: Hee pa, ma, en iedereen thuis (: Het is hier echt onbeschrijfelijk vet. Echt, de groep is super, en het weertje is superchill! Ik wil nog ff niet naar huis 😉 Greets from downunder in South Africa!

Brian: Lieve Mensen die van mij een berichtje hopen te lezen, Het gaat goed hier en alles is goed gegaan en zal voor de rest ook goed gaan weet ik zeker. ik heb zo ook mijn tijden dat ik aan jullie allemaaal denk. ik hoop dat alles daar ook goed gaat, tot snel en veel liefs Brian.

Alieke: Haai ieder1! het is hier heerlijk weer en het eten is over het algemeen super! Kinderen waren vrijdag baie lief! Alles prima hier verder! xx

Laura: hallo! alles gaat super hier:) denk dat de 2 weken snel voorbij zijn, en basjepar ik mis je al wel een beetje en daan ook! dikke kus lau.

Marjolein: Hallo lieve allemaal! Het is hier echt super! best wel onwerkelijk nog allemaal. De groep is ook echt heel gezellig dus heb het helemaal naar mijn zin! De knuffels van Marjolein.

Jenny: heey lieve familie en vrienden het is hier heel fijn, ik geniet met volle teugen. Ik ben jullie nog niet vergeten heel veel liefde vanuit Z-afrika toegewenst dikke knuffel aan iedereen.
Hanneke: Lieve familie, Martin en vrienden. Alles is goed gegaan, het is hier erg mooi, ik heb het hier goed naar mijn zin. vanaf morgen echt de sloppenwijken in dus dan begint het pas echt. Tot over 2 weken allemaal. Dikke knuffel voor iedereen vanuit Zuid-Afrika. Mhvj.

Gerben: hallo lieve mensen @ holland > het is hier super, echt genieten. Het eten, de groep en de activiteiten zijn echt bijzonder. Bijna bouwen, heb er namelijk super veel zin in!!! kus gerben

Tamar: lieve vrienden en familie, het is hier geweldig! de groep is super gezellig en we hebben al heel veel mooie en bijzondere dingen gezien! en de kinderen zijn super lief! een dikke kus en veel liefs

Mirjam: hey lieve allemaal. heerlijk om hier weer te zijn. We genieten vollop, heerlijk bezig  met het worden van een groep. boeiend dus.. Hebben jullie het lekker in la france ??  dikke kus .

Jelle: Lieve Miek, Rik, Milou, Niels familie en vrienden het gaat hier prima, morgen  (maandag) gaan we echt aan het bouwen!!

Jelte: Lieve allemaal, het is hier fantastisch, mis jullie al een ietsiepietsie. Groeten Jelte!

Marieke: Hee lieve allemaal. Ik heb voor de eerste ervaringen al geen woorden. Het is hier in ieder geval ontzettend gaaf! Ik mis jullie wel, maar het is zeker nog geen tijd om naar huis te gaan. 🙂 Tot over twee weken! Dikke knuffel.

Wouter: Lieve allemaal! Het is hier weer geweldig! De groep is top. JA&RI,JW&MA,RU&ME,WF, mis jullie al klein beetje:) Thuisfront, jullie ook een klein beetje:), Tot snel!

Gerard Jan: Alloa iedereen, het gaat baie goed en het is mooi. Weet niet of ik nog terug kom 😛

Martine: Ik ben thuis 🙂 toffe groep, mis Suus en Tim! God werkt, Hij is grooooooooooooooot!!

Comments are closed.

nl_NLDutch