[2010aug] Vluchtinformatie

32 Jongeren en 8 begeleiders zullen vanmiddag om 15.45 uur opstijgen vanaf Schiphol. Eindpunt van de reis is ‘Shalom’, wat het beste te vergelijken is met een kampeerboerderij.

Voorlopig is de groep daar echter nog niet. Om 20.20 uur* zal het vliegtuig van Egyptair met vluchtnummer MS0758 landen op Caïro-airport. Na een overstap op een ander vliegtuig met vluchtnummer MS0839 vervolgt de groep de reis om 23.30 uur* in de richting van Zuid-Afrika. Het toestel zal als alles volgens plan verloopt om 07.35 uur landen op Johannesburg Airport. Via de website van Egyptair is de status van de beide vluchten op te vragen. Op 13 augustus land de groep om 14:45 op Schiphol.

Uiteraard proberen we het thuisfront via deze website op de hoogte te houden van alle belevenissen in Zuid-Afrika. Vanwege de beperkte beschikbaarheid van internet in Zuid-Afrika kunnen we -zeker gedurende de eerste dagen na aankomst- helaas niet beloven dat dit ook iedere dag zal gaan lukken.

* Nederlandse tijd


Uitzicht vanuit de slaapzalen over Shalom

MS0758

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLDutch