Schilderen met plezier

Artikel door: Koos Tadema

Op de vroege zaterdagmorgen van 3 juli zijn 5 deelnemers van de jongerenreis in augustus al vroeg wakker. Bewapend met een stapel kwasten vertrekken ze richting een Staphorster achtertuin. Wouter, Job, Martijn, Tom en Koos mogen een schuur in de bewuste achtertuin gaan schilderen. Na twee uur schuren kan de witte grondverf er op worden gestreken. Deze verflaag droogt door het warme weer erg snel waardoor de enthousiastelingen vrijwel direct kunnen beginnen met het schuren voor de tweede verflaag. Helaas is er te weinig verf en te weinig tijd om de klus helemaal af te maken. Er zal dus nog een tweede team moeten komen om de schuur van een laatste laag verf te voorzien.

Desondanks kan er toch gesproken worden over een succesvolle dag. De samenwerking verliep uitstekend, iets wat we over een paar weken zeker voort zullen zetten in Zuid-Afrika.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

nl_NLDutch