Mutsen breien voor Reagile

Een aantal gemeenteleden van de Hervormde Gemeente uit Scherpenzeel zijn enthousiast bezig met het breien van mutsen voor de kinderen van Reagile.

Het klinkt misschien een beetje vreemd, mutsen voor kinderen uit Afrika, maar als de jongerengroep aankomende augustus in Zuid-Afrika verblijft is het daar winter. De temperatuur zakt ‘s nachts tot rond het vriespunt. In een huisje van golfplaten kan het gedurende de wintermaanden dan ook gemeen koud worden.

De eerste mutsen zijn inmiddels al ingeleverd. Mevrouw Mens hoorde via een vriendin van de actie en raakte direct enthousiast. Het resultaat? Niet minder dan 50 kleurrijke mutsen in de meest uiteenlopende soorten en maten! Daar gaan we de kinderen in Reagile ongetwijfeld erg blij mee maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLDutch