Weblog februarireis online

Vrijdag 12 februari zal er onder leiding van SHIB opnieuw een groep jongeren naar Zuid-Afrika vertrekken. Een groep enthousiaste leerlingen van het Liemers college uit Zevenaar gaat de handen uit de mouwen steken en zich ”laten zien “ aan elkaar aan de kinderen en aan mensen uit de township’s.

Twee weken gaan ze naar Zuid Afrika om zichzelf in te zetten voor de allerarmsten door bouw en kinderwerk. We hopen dat ze ontzettend gaan genieten van het land, de belevenissen, de cultuur en van elkaar. Ook wij hopen daar een beetje van mee te genieten via het weblog: 2010feb.shib.nl.

Dit weblog heeft -net als deze website- ook een koppeling met onze Twitterpagina, zodat de Twitteraars onder ons razendsnel op de hoogte kunnen blijven van nieuwe dagverslagen.

Comments are closed.

nl_NLDutch