Zie de sterren aan de hemel staan……

Het hoogtepunt van deze dag was natuurlijk wel de geboorte van Jonathan Benjamin Schipper. Ik mocht weer Opa worden en Joost Oom. Feest met beschuit en muisjes maar dan wel op z’n Afrikaans. Alles is goed met Moeder en kind. Met alle liefde omringd en voorzien van goede zorg geboren in ons welvarend Nederland. God dankbaar voor dit nieuwe wonder. Hoe anders de baby die we deze week mochten vasthouden in het shack die we mochten opknappen. De moeder doodziek enaan hun toekomst wil je niet denken maar wellicht ook een kind van een Machtig God!

Maar er waren meer hoogtepunten en dat was wel vanmorgen vroeg toen we als staf elkaar vonden in een bijzonder mooi moment van reflectie en we een balans op konden maken na een week hier te mogen zijn. Wat heb ik een mooie staf en wat hebben wij een bijzonder mooie groep meegekregen en hoe mogen wij als staf met deze sterren hier een licht zijn dat Hij wil laten schijnen.

En u snapt het al dat we uitkomen bij de avond hier op het gras in het donker met z’n allen naar de maan kijken. We zijn benieuwd wat er aan jullie kant gebeurde? Op de foto zie je nog een klein stukje wit wat we over hebben gelaten om jullie te mogen zien. En in dat donker, we hadden alle lichten uitgedaan, konden we de sterren zien, ontelbaar. Nogmaals wat een machtig God.

Dat uit doen van de lichten was ook niet zo moeilijk want om 19.00 uur viel de stroom uit en werd er mondjesmaat door een generator de hoognodige punten voorzien van stroom. Wat in ieder geval uit ging was het internet en wellicht als we morgen wakker worden gemaakt om 4 uur, doe hij het weer en kan ik dit bericht versturen.

Welterusten lieve mensen, welterusten lieve Jonathan, tot morgen als het mogelijk is kunnen we de big 5 mogen spotten, nog zo’n mirakels gebaar van onze schepper.

Namens de staf,

Jan

 

 

  • Title here
  • Title here
  • Title here
  • Title here
  • Title Here
  • Title here

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLDutch